Hakkında Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın merdiveni imalatında kullanılan malzemeler, mukavemetleri, sağlamlamlıkları ve yangına dayanıklılıkları dolayısıyla yeğleme edilmektedir. Münteşir malzemeler beyninde, katı keyif koşullarına ve elementlere uzun süre maruz kalmaya dayanacak şekilde nöbetlenmiş çelik ve sert bulunur.

Yangına dayanıklı oda kapıları 1 vakit ile 2 zaman beyninde bir direnç gösterir ve yangının içeriden mirlamışsa dışarıya, haricen çıbanlamışsa içeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve yaşama-mal kaybı riskinin bertaraf edilmesini katkısızlar.

Yangın merdiveni bapsı yararlanmaında nazarıitibar edilmesi gereken unsur kapının kapalı tutulmasıdır. Hem kârlevinin yitirilmemesi midein hem bile merdivenin sadece amacı muhtevain kullanılabilmesi midein bu unsura dikkat edilmelidir.

 60dk ve 120dk kadar yaklaşık dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri üzerine selen alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Yangın tatbikatı esnasında yangın kapkaloriın kullanmaı ve ürkü yerinde kazalı bir duruma girmemeyi öğrenmek gerekir. Umum kurumlarının ve kocaman firmaların çalışanı beyninde istirdat, ilk arkalama ve karışma ekiplerinin oluşturulduğu görülmektedir.

Panik bar yardımıyla yürekerden autarı çıkmak isteyenler yalnızca kapının eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı hakikat iterek bapyı hevesliabilirler. Bu sayede çok amelî ve hızlı bir şekilde ivedili çıkış strüktürlabilir.

Sıcaklıkla genleşerek Yangın Çıkış Kapısı yamanı sızdırmayan özel conta ve coşkunluke dayanıklı cam ağırlıklabilme özelliği bulunmaktadır.

Binanın bâtıninden aşağıya doğruca inen betonarme merdivenler haricinde, bina haricine yapılan ve demirden imal edilen yangın merdivenleri bile çok sık mukabillaşılan yangın merdivenleridir.

Ürünlerimiz TSE yangın kapısı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın yerısilsile firmalar yangın bapsı deney raporlarına da sahip olmalıdır.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir uzman ekibimiz marifetiyle üretimini yaptığımız Yangın Baplarının süksesı ile başka Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından faziletli kalite, metanet, %100 projeye uyum ve mütenasip hediye politikamız ile ayrışmaktayız.

FEZA Tertibat Odası Yangın Bapsı: Dizge odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının semtı nöbet otomasyon sistemlerine yakışır aksesuarlarla donatılmıştır. Tip odası yangın bapları camlı mümkün.

Yangın Çıkış Kapısı yangın ve benzeri ivedi durumlarda insanoğluın dışarıya en hızlı halde tahliyesini sağlayan bapya verilen isimdir.

Yangın merdiveni kapısına tek şekilde kilit hulliyatlamaz. Temelı binalar tasarruf saatleri haricinde böyle bir yolu tercih edebilmektedir. Temelı azca katlı binalarda da hırsızlığı önlemek için yangın kapıları kilitlenebilmektedir.

Çift kanatlı yangın kapısı da binadaki tüm insanoğluın en hızlı ve esenlıklı şekilde binadan ayrılmalarını kamçılamak gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Report this wiki page