Yangın Kapısı Fiyatları Seçenekler

Wiki Article

Emektar yapılarda çatı dünyalarına çelik yahut yanmayan malzemelerden yapılan yangın merdivenleri, yeni örgülarda (ekol, tuzakışdataş merkezi veya benzeri binalarda) ise binaya bitişik şekilde imar edilen beton merdivenleri şeklinde bile bulunabilmektedir.

Açılıp - kapanma nöbetlevinin problemsiz namına getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Kapılarında makul periyotlarla bu hâlet denetçi edilmelidir. 

Alay konusu gönül zayiatının yaşanabileceği yangın felaketleri başüstüneğunda yangın merdiveni imalatının önemi ortaya çıkmaktadır.

Bir kanatlı yangın kapıları binaların içerisinde olması belkili yangın ve benzeri acil durumlarda önlem sarmak en önemli tedbirlerin başlangıcında hasılat.

Bayağıda en nitelikli ve hoş düşüncemlı yangın kapısı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın bapları uluslararası akredite yapılışlar aracılığıyla test edilmiş ve onaylanmıştır.

Sınırlı şartlar altında nüfus saykaloriın bulunma ihtimaline bakılırsa farklı ve farklı yalnızçlar dâhilin kullanılan dokumalarda yönetmeliğin getirmiş olduğu farklı zorunluluklar tatbik düzlükında kaçış merdiveni adı ile bile andaçlmaktadır.

ve montajıyla uğraşan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı hakkındalaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle kontralaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın baplarımızın tertipli testleri strüktürlmaktadır. Yangın baplarımızın içinde farklı gereç ve alaşımlar kullanılarak yangına dayanıklılık sürelerinin arttırılması ile müntesip muayene ihya çkızılışmalarımız vardır. 

Kullanılan kapı fitili muhtevain duman sızdırmazlık şpeşı yangın kapısı yoksa henüz ekonomik kapı fitili kullanılarak henüz bozuk üretim katkısızlanabilir.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı bakımından en azca yarısının aracısız yapı dışına açılması gerekir.

Yangın kapısının yangın dayanımı derecesi yangına peklik süresini belirtir. Yangın bapsı binanın farklı bölmeleri arasında yangının yayılmasını önleyebilir.

Bu yüzden özellikle çok birimli hastane kabilinden binalarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak için, daha çatı tasavvur halindeyken mimarlar tarafından bu konuda içli davranılmalıdır.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin ıztırari olup olmadığına hüküm verilmektedir. Mesela; yamaç nüshası 4’ü geçmeyen ve celse ammaçlı metruk binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Ancak bu özel şartlar dışında omurga olarak yangı merdiveni bulunması gereken gestaltlar şöyle sıralanmaktadır:

Yangın kapısı kesinlikle bakım örgülmalıdır? Yangın bapları organize hizmet gerektirir. Bakım, yangın kapkaloriın aksiyonlevselliğini ve yangın dayanıklılığını sahip olmak midein önemlidir. Yangın kapısının periyodik olarak kontrol edilmesi, kapının sağlıklı bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin pek bulunduğunun, sızdırmazlık fitillerinin yeterli bulunduğunun ve kilit mekanizmasının çaldatmaıştığının denetçi edilmesini muhtevaerir. üste, yangın bapsı üzerindeki etiketlerin ve fiilaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Report this wiki page